Matematik

løsning på denne ligning.

30. januar 2011 af rabiaersej (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Hvordan finder jeg løsningen på denne ligning? :

10/x=5

og det her / betyder dividere!


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. januar 2011 af peter lind

Gang ligningen med x


Svar #2
30. januar 2011 af rabiaersej (Slettet)

 kan det svar fordybes? ;D


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. januar 2011 af mathon

  x ≠ 0

              x(10/x) = 5·x

              10 = 5x ............


Skriv et svar til: løsning på denne ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.