Dansk

3. g dansk eksamen stil

06. maj 2005 af IceTea (Slettet)
Hej alle 3. g'ere!
Hvordan er jeres dansk stil gået?
Jeg synes godt nok det var svære emner!!
Skrev opgave 3!
Glæder mig til at høre fra jer!

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2005 af Mester_Bean (Slettet)

Nu er jeg ikke gym-elev, men det ville interessere mig at høre om hvilke emner der var at vælge imellem? Og hvordan det gik for dig?

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2005 af molle18 (Slettet)

Hej hej!

Det var vanvittigt svære emner! Jeg skrev 2'eren om Kjærestefolkene af H.C. Andersen - aner ikke hvordan det er gået, men jeg syntes det var sindsygt svært at supplere med artiklen - det gav ikke rigtig nogen mening! Men nu vi jo bare vente og se!

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2005 af tita (Slettet)

det overordnede emne var troskab.
jeg valgte at analysere og fortolke eventyret "kjærstefolkene" og så skulle man sammenligne kærlighedssynet med tekst 1
det gik ok.. men jeg synes at det var nogle lidt kedelige opgaver.. kun tekst 2(kjærstefolkene og 6 (solvej Balle) var gode,,,, synes jeg

er der andre der skrev om kjærstefolkene? og hvad er i kommet ind på?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2005 af Nn (Slettet)

Hej
Jeg var også oppe i dansk idag..synes også det var vildt svære emner, jeg skrev om nr.1 troskab..Har ingen fornemmelse af hvordan det er gået..

Held og lykke med resten..Knus

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2005 af sacinofo (Slettet)

hej..

jeg synes at det var nogle gedehovede emner som var.. total lamme!! ARGHamemnon..

jeg skrev den der essay..

kom op på ca. 3,5 sider.. hvad med jer?

Svar #6
06. maj 2005 af IceTea (Slettet)

Okay jeg er da glad for, at jeg så ikke er den eneste der synes de var svære! Håber så censorerne ser lidt mildere på vores stile, hvis de alle er dårlige! ;o)
Min fyldte præcis 3 sider og det er hvad den plejer, så det er efter min mening fint nok..
Er der andre der har skrevet den med Karen Blixen og hvad skrev I?

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. maj 2005 af Garfield (Slettet)

Det var de værste emner jeg nogensinde har været ude for, damn de var dårlige!

Skrev 1'eren! Men nej nej nej... Sidste år blev sættet kritiseret for at være for samfundsfagligt, jeg ved sgu ikke hvad det her var, men hold da helt op det var noget pis!

varm karma
Lasse

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. maj 2005 af GogO (Slettet)

uha lækkert en solvej balle tekst, gid det var mig :S, hvad hed den?

Brugbart svar (0)

Svar #9
06. maj 2005 af chrelle (Slettet)

Jeg skrev også om H.C. Andersens "Kjærlighedfolkene", men har dummet mig, da jeg skrev "Kjærlighedsfolkene" som overskrift.. Andre som også har gjort det? Og trækker det meget ned?

Jeg synes også at det var nogle bæ emner. Og hvad er det nye pop, med at ALLE opgaverne, skal have samme tema, istedet for at have lidt varieret?

Jeg kom frem til at den handlede om det ydre >
Jeg perspektiverede til Andersens eget liv og hans historie "Den grimme Ælling" der ligesom Toppen, var grim til at starte, men endte med at være smuk, men stadig ensom.
Hvad har i gjort.

Men ja generelt synes jeg at det var et dårligt emne!

Brugbart svar (0)

Svar #10
06. maj 2005 af Garfield (Slettet)

#9

varm karma
Lasse

Brugbart svar (0)

Svar #11
06. maj 2005 af GogO (Slettet)

vil i ikke sige, hvilken tekst af solvej balle det var???
#10 kan du ikke lige svare på mail

Brugbart svar (0)

Svar #12
06. maj 2005 af ¤Christina¤ (Slettet)

Hejsa... JA, jeg synes godt nok også de var svære, det var bare nogle lorte emner... øvøv.. jeg skrev også om nummer 3: Karen Blixen der skulle sammenstilles med Morten Mikkelsen...

Men har ingen anelse om hvordan det er gået, jeg har skrevet på en lidt andet måde end jeg plejer.. men sad og stenede det meste af tiden, da jeg manglede inspiration/ord...
Knus

Brugbart svar (0)

Svar #13
06. maj 2005 af kyllerylle (Slettet)

hejsa

jeg skrev om "kjærestefolkene", fyldte ca. 2,5 side. jeg kom bl.a. ind på at toppen er forelsket i forelskelsen, og at dette kan anses som troskab som andré beskriver det...

håber virkelig jeg ikke er på sidsporet:(

Brugbart svar (0)

Svar #14
06. maj 2005 af erdos (Slettet)

#6: Jeg skrev også den med Karen Blixen og syntes naturligvis ikke, at hendes opfattelse er gældende længere. Den er alt for deterministisk. Først skrev jeg noget med eksistentialisme og stillede det frie valg overfor Blixens skæbnetro livsopfattelse. Dernæst tog jeg fat på lidt sociologi fra samfundsfag, som Mikkelsen jo i høj grad lagde op til.

Jeg håber blot, at jeg forsvarer mit 10-tal.

Brugbart svar (0)

Svar #15
06. maj 2005 af Panille (Slettet)

Jeg synes det var nogle lorteemner!!!! Jeg synes de var ubrugelige og tåbelige. Hvor mange gymnasie-elever ved en masse om ægteskabet??? Jeg mener, selvfølgelig kan man skrive noget, men for satan??? Ej, jeg synes det var hamrende svære og dårlige emner, og det ene var værre end det andet. Jeg valgte det første "Troskab" og skrev noget om at det evolutionsmæssigt set var hensynsmæssigt at afskaffe monogami og bla bla bla... Jeg var 1½ timw om at vælge emne. Skrev 4½ side, hvor jeg hældte vand ud af øret, og var færdig efter 4½ time. Jeg tror højeste på et 9-tal(formentlig mindre), og ikke det sædvanlige 10. Piss' også at det skulle være studentereksamen man fuckede up, og ikke bare en alm. stil. :o( Jeg er SÅ bitter!

Brugbart svar (0)

Svar #16
06. maj 2005 af /quillity (Slettet)

jeg skrev Solvej Balle IV fra Eller 1998. Jeg synes der var godt med kød på teksterne i år, og dejligt der ikke var så få som sidste år.

Brugbart svar (0)

Svar #17
06. maj 2005 af jay_sixer (Slettet)

damn sad altså bare lang tid og spekulerede over hvad jeg skulle skrive og hvad jeg havde ord til, men det var altså noget at det værste jeg nogensinde har skrevet, højst 8 her! men håber på det bedste, håber de her censorer indser emnets sværhedsgrad....

Brugbart svar (0)

Svar #18
06. maj 2005 af 2002x21 (Slettet)

Skrev essayet og kan kun tilsluttet mig jer andre, der synes emnerne var tamme!!! - især essayet hvor man skulle inddrage 2 tekster samt billeder!!

højst usædvaneligt! :|

Brugbart svar (0)

Svar #19
06. maj 2005 af Consuelo (Slettet)

Det virker som om at mange har skrevet om emnet: Kjærestefolkene. Det plejer ikke at tyde på det bedste, når så mange vælger det samme emne. (Det siger min færøsk lærer i hvert fald) Jeg snakkede med mange i dag og næsten alle havde skrevet om det der.
Jeg synes forresten også at emnerne var kedelige, og jeg er bange for at det, som jeg har fået ud af teksten er for overfladisk.... øv bøv....Håper virkelig ikke at jeg er dumpet!!! :/
Men jeg nævnte noget om den kvinde, som H.C.A. selv var forelsket i, men som blev gift bort med en anden. Har nogen anden også skrevet det? Og hvad hed hun??? :)

Brugbart svar (0)

Svar #20
06. maj 2005 af chrelle (Slettet)

Jeg skrev noget lignende... Skrev at H.C. lissom toppen aldrig selv fik sin store kærlighed.. bla bla bla...

Tror hun hed Maren, men turde ikke skrive det i stilen!!!!

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 41 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.