Matematik

Er der nogle der kan finde de fejl jeg har lavet?

30. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

a 20cm*0,5m*1,20m=0,2m*0,5m*1,2m=0,12m^3

b 10cm*50cm*300mm=10cm*50cm*30cm=15000cm^3

c  20dm*1m*1,5m=2m*1m*1,5m=3m^3

d 4,5dm*0,5m*2m=4,5dm*50dm*20dm=4500dm^3

e 2,7m*0,5m*1,23m=1,6605m^3

f 12,5cm*b*45mm=506,25cm^3

45mm=4,5cm

12,5cm*4,5*b=506,25cm^3

b=9cm

Jeg kan ikke finde ud af de her to.

4,5dm*0,5m*2m=dm^3

h*0,5m*2m=450dm

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

d) 0,5m er ikke 50 dm

Den sidste linie (før Tak...) giver ingen mening.


Svar #2
30. januar 2011 af pige24 (Slettet)

D 4,5dm*0,5m*1,2m=4,5dm*5dm*20dm=450dm

Er det rigtigt?


Svar #3
30. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Er de andre overhovedet rigtige?


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ikke 1,2m , men 2m. Ellers ser det rigtigt ud. Men nu må du vel snart have fået lært at regne den slags opgaver?


Svar #5
30. januar 2011 af pige24 (Slettet)

i 2# mente jeg

4,5dm*0,5m*2m=4,5dm*5dm*20dm=450dm^3


Skriv et svar til: Er der nogle der kan finde de fejl jeg har lavet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.