Matematik

Y = (H * P%)/(1-(1+P%)-N)

31. januar 2011 af AvalonX (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Vi har om renter, og jeg vil gerne spørge hvad den følgende formel gør/kan bruges til.

Jeg har rekonstrueret formlen.. (se vedlagt billede)

Vedhæftet fil: omg.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2011 af mathon

    ydelsen på et annuitetslån
                                         med
                                                           hovedstol H

                                                           terminsrentesatsen p%

                                                           med  N ydelser


Svar #2
31. januar 2011 af AvalonX (Slettet)

Er der nogen der gider forklare hvad "ydelsen" betyder?



Brugbart svar (1)

Svar #3
31. januar 2011 af mathon

    ydelse = rente + afdrag


Skriv et svar til: Y = (H * P%)/(1-(1+P%)-N)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.