Matematik

Bestem diskriminanten

31. januar 2011 af Sofiesmor (Slettet) - Niveau: B-niveau


Brugbart svar (2)

Svar #1
31. januar 2011 af pigen10 (Slettet)

hvis du vil vide, hvordan diskriminanten beregnes....

b2 - 4ac

Der står ikke, hvad du vil finde diskriminanten til:)


Svar #2
31. januar 2011 af Sofiesmor (Slettet)

Tjek vedhæftet fil

Vedhæftet fil:Dokument5.docx

Brugbart svar (2)

Svar #3
31. januar 2011 af Brateslaav (Slettet)

 ax^2 +4x +2 = 0

 a = 1

 b = 4

 c = 2

 d = b^2 -4ac = 4^2 - 4 * 1 * 3 = 16 - 12 = 4


Skriv et svar til: Bestem diskriminanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.