Matematik

VEKTORER

31. januar 2011 af Benjamin O (Slettet)

Hej alle. Jeg har postet denne her tidligere, men har stadig ikke fået svar på mit spørgsmål. nogen der kan hjælpe?

 Håber nogen kan hjælpe ved at skrive op hvad de gør. For jeg finder normalvektoren først og sætter det ind i ligningen men det bliver bare ikke det rigtige ? :/ Tak

Opg.

I et koordinatsystem i rummet er der givet to vektorer a= (-2, 4, 5) og b = (1,-3,-2)

1) Bestem en ligning for den plan α, der er udspændt af a og b, og som indeholder punktet P(1,3,-6)

En linje l er bestemt ved parameterfremstillingen (x,y,z) = (-1, 2, 4) + t(1, 1, 3) , t ∈ R

og har ligningen 2x -3y +z = 7

2) Bestem den spidse vinkel mellem l og β

Nogen der har tid til at skrive det op, og hvorfor de gør det? er meget lost i den opgave :/


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du har jo fået hjælp tidligere i den første tråd her https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=963978 .

Gå tilbage til den originale opgavetråd og fortsæt diskussionen der i stedet for at oprette nye tråde med den samme opgave.


Svar #2
31. januar 2011 af Benjamin O (Slettet)

har stadig ikke fået svar på den nemlig...


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du har da fået hjælp til, hvorledes opgaven skal løses. Du må jo så gå tilbage i den originale tråd og forklare i et indlæg, hvad du ikke har forstået i den hjælp, du allerede har fået.


Skriv et svar til: VEKTORER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.