Fysik

bevis for 1 lysår = 9,4605.10'15 m

02. februar 2011 af hendedermichelle (Slettet) - Niveau: C-niveau

HEJ ALLE FYSIK GLADE MENNESKER!!

Jeg sidder med en fysik opgave, som skriver at jeg skal bevise at,

1 lysår = 9,4605,1015 m

Jeg skal undersøge om dette er korrekt. Lyset bevæger sig med 300.000km/s.

Jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal regne det ud. HJÆLP !!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2011 af Cadiola (Slettet)

Bevis vil jeg nu ikke kalde det, men pyt med det.

Hvad ved du om et lysår?


Svar #2
02. februar 2011 af hendedermichelle (Slettet)

Sådan har min lærer formuleret det :-)

Et lysår er hvor lang tid det tager for lyset at bevæge sig til et andet objekt... Mener jeg


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2011 af Cadiola (Slettet)

Et lysår er den strækning, lyset bevæger sig på et år.

Når du har fundet ud af, hvor mange sekunder der går på et år, ganger du dette med 300.000 km/s.


Svar #4
02. februar 2011 af hendedermichelle (Slettet)

Jeg siger mange tak :-D


Skriv et svar til: bevis for 1 lysår = 9,4605.10'15 m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.