Matematik

Reducere i matematik. ):

02. februar 2011 af Emmafie (Slettet) - Niveau: 8. klasse

9k - (11 + 7k) =
(21 + 7k) - 8k =

Regn ud hvis i kan :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hæv parenteserne og reducer.


Svar #2
02. februar 2011 af Emmafie (Slettet)

Did it for me! ;).


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2011 af Kvadratrod (Slettet)

Husk! Hæver du en minusparentes, vil alle fortegnene i parentensen blive ændret!


Svar #4
02. februar 2011 af Emmafie (Slettet)

Det hjælper mig ikke. Aner ikke hvordan man gør.


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. februar 2011 af Kvadratrod (Slettet)

9k - 11 - 7k  = 2k - 11

 - du kan klare den anden selv :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Har du slet ikke prøvet? Du har fået hjælp til, hvordan du skal gøre. Hæv parenteserne og husk de særlige regler ved en minusparentes.


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. februar 2011 af ChristopherSøndergaard (Slettet)

 21 + 7k -8k  =  -1k + 21


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. februar 2011 af mette48 (Slettet)

Vi sidder her da ikke for at hjælpe dogne elever, men vi vil gerne hjælpe de der selv yder noget.


Svar #9
02. februar 2011 af Emmafie (Slettet)

 *dovne.

jeg yder skam gerne, har jeg gjort i langtid, men jeg fatter stadig nul, af at ophæve en parantes og regne dem først og hvis man fjerner .. yes, er stået af for længe siden!


Skriv et svar til: Reducere i matematik. ):

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.