Matematik

omregning m3, cm3, L

03. februar 2011 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Jeg sidder her med en opgave, som jeg ikke kan komme videre med, fordi jeg ikke ved hvordan man omregner nedenstående.

Hvordan omregnes m3 til cm3 og omvendt?

Hvordan omregnes m3 og cm3 til liter?

Jeg håber der er nogle der kan hjælpe (:


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. februar 2011 af mathon

                     1 m3 = 103 dm3 = 103 L = 106 cm3

                     1 cm3 = 10-6 m3

                     1 cm3 = 10-3 L

                     1 L = 1 dm3 = 103 cm3


Svar #2
03. februar 2011 af cecilied34 (Slettet)

hvis jeg for eksempel vil regne 1,9 m om til cm, er det her så rigtigt?

1,9 : 1.000.000 = 0,0000019


Brugbart svar (2)

Svar #3
03. februar 2011 af mathon

   

               1,90 m = 190 cm


Svar #4
03. februar 2011 af cecilied34 (Slettet)

hov, undskyld, de skulle selvfølgelig stå i tredje potens

dvs. 1,9 m3 til cm3 - er ovenstående så rigtigt?


Brugbart svar (2)

Svar #5
03. februar 2011 af mathon

#3

    1,9 m3 = 1,9·106 cm = 1,9 mio. cm3


Svar #6
03. februar 2011 af cecilied34 (Slettet)

okay, jeg siger tak for svaret (:


Skriv et svar til: omregning m3, cm3, L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.