Matematik

Den indre vækstrate

04. februar 2011 af nollerleon (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med en opgave, hvori jeg skal finde N= 1/(((1/N0)-(1/K))e^(-rt) + (1/K))

Jeg kender følgende:

N0= 2
K= 4240

Men.. Jeg mangler r, altså vækstraten. Hvad er en vækst rate, og hvor finder jeg den i min logistisk vækst graf?


Skriv et svar til: Den indre vækstrate

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.