Matematik

Bestem differentialligningen

05. februar 2011 af Barsserne (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem differentialligningen til y=f(x)=a*x*e^bx

y`* x=(1+2x) * y

Jeg kan ikke finde ud af den, så jeg kunen godt tænke mig at se nogle mellemregninger til den?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2011 af peter lind

Du skriver noget uklart. Mener du at du skal finde en løsning af formen y = a*x*ebx  til differentialligningen nedenunder eller skal du blot løse differentialligningen  ?

Hvis det er det først skal du finde y' og sætte y og y' ind i differentialligningen. Det vil give en ligning som indeholder a og b. Denne ligning bliver kun sand for bestemte værdier af a og b.


Svar #2
05. februar 2011 af Barsserne (Slettet)

Jeg mener det første


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2011 af mathon

se

           

Vedhæftet fil:integral_125.doc

Svar #4
05. februar 2011 af Barsserne (Slettet)

Mange tak


Skriv et svar til: Bestem differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.