Matematik

hælningen - c niveau

06. februar 2011 af Lipase (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Punkterne: A(-2,5) , B (9,-3)

sætning : (y2-y1) / (x2-x1)

udregning: a = (5-(-3)) / (-2-9) <=> a= 8 / (-11) <=> ___ <-- Hvad skal jeg her


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2011 af mathon

     (8/(-11)) = -(8/11)

som anvist i svar #5
               i
www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx
 


Skriv et svar til: hælningen - c niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.