Matematik

Løsning af ligning(komplekse tal)

06. februar 2011 af afdfsddfsa (Slettet) - Niveau: A-niveau

...


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. februar 2011 af peter lind

Du skal såmænd bruge den normale formel til løsning af 2. gradsligninger. Med de sædvanlige betegnelser a = 1-i, b= -(3+i), c = -(4+6i)


Svar #2
06. februar 2011 af afdfsddfsa (Slettet)

okay tak ;)


Skriv et svar til: Løsning af ligning(komplekse tal)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.