Matematik
Vektor regning? opg 1716
08. maj 2005 af
Heidi_87 (Slettet)
jeg har en opgave. jeg ved længden af vektor a=2 og vektor b=2*vek_a-3*vek_â og jeg skal finde vinklen mellem de 2...
så bruger jeg formlen cosV= a*b/|a|*|b| men det får jeg til -2 og det kan jo ikk passe
nogen der kan hjælpe...?
så bruger jeg formlen cosV= a*b/|a|*|b| men det får jeg til -2 og det kan jo ikk passe
nogen der kan hjælpe...?
Skriv et svar til: Vektor regning? opg 1716
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
