Matematik

Matematik - find rod

07. februar 2011 af sport123 (Slettet)

hej 

kan i hjælpe mig med at udregne dette spørgmål. jeg har svært ved den.

1) Bestem c, når 1 er rod i 2xianden -3x + c= 0 

Bestem derefter den anden rod.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Altså ligningen 2x2 -3x + c = 0 skal have 1 som den ene rod. Indsæt x = 1 i ligningen og isoler c. Bestem dernæst den anden rod i 2.-gradsligningen.


Skriv et svar til: Matematik - find rod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.