Matematik

Eksponentiel voksende funktion HJÆLP

08. februar 2011 af 1518854 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Opgaven lyder:
Om en eksponentielt voksende funktion f oplyses, at f(4) = 3 og f(6) = 27.
Bestem forskriften for f .

Jeg har bestemt a til at være 3 eller -3 og b til at være 1/27

så forskriften er f(x)= (1/27)*3^x

Passer det??


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. februar 2011 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Eksponentiel voksende funktion HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.