Fysik

fysik - arbejde

15. februar 2011 af Kristina0 (Slettet) - Niveau: B-niveau

i en konditest skal en mand stige op og ned på en 40 cm høj skammel (33 cm for en kvinde)

hvilket arbejde udfører en mandlig forsøgsperson med massen 70 kg ved opstigning?

jeg har gjordt det at jeg først beregnede den kraft han brugte ved at at bruge denne formel

F=m*g =70kg*9,82m/s2=687,4N

dernæst gangede jeg det med 40 cm , men først omregnede det til meter

og fik 274,96J


Svar #1
15. februar 2011 af Kristina0 (Slettet)

er det rigtig?


Svar #2
15. februar 2011 af Kristina0 (Slettet)

der er en opgave b som lyder

at fysiologiske undersøgelser viser at kroppen på nedturen også levere et positivt arbejde, som er ca. 15% af arbejdet på opturen.

jeg ved ikke hvordan jeg løser den????? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2011 af mette48 (Slettet)

Hvad er spørgsmålet?


Svar #4
15. februar 2011 af Kristina0 (Slettet)

hvilken gennemsnitelig effekt præstere forsøgspersonen under testen


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. februar 2011 af mathon

              ...du giver ingen information om tiden, hvori op- og nedstigningen udføres...


Skriv et svar til: fysik - arbejde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.