Matematik
bestem integralerne
Kan ikke huske hvordan det er man skal bestemme integraler.
Har følgende jeg skal bestemme integralerne for:
∫20 x3 dx
og
∫20 x3/4 dx
hvordan skal de helt præcis løses?
Svar #2
20. februar 2011 af 27langkilde50 (Slettet)
kan du ikke give et eksempel på det i brug?
forstår ikke helt det du har skrevet
Svar #3
20. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)
#2
For det første integral sættes n=3 ind i formlen i #1, så det ses, at x4/4 er en stamfunktion til x3, og dermed
0∫2 x3 dx = [x4/4]20 = 24/4 - 04/4 = 16/4 = 4
Skriv et svar til: bestem integralerne
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
