Matematik

Aflevering s;

24. februar 2011 af RER (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er i tvivl om denne opgave.

Et radioaktivt præparats aktivitet A aftager eksponentielt med tiden t. Til tiden t = 0 måles aktiviteten 10.000 og 2 år senere måles 2500. 

a) Opstil en forskrift for den eksponentielle sammenhæng ?

b) Hvad vil aktiviteten være efter 4 år? 

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2011 af peter lind

f(t) = b*at

Du finder a og b af f(0) = 10.000, f(2) = 2500


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2011 af Bankier (Slettet)

A = Ao * e^-k*t

Denne ligning  for aktiviteten kan bruges.


Skriv et svar til: Aflevering s;

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.