Tysk

Der Erlkönig - hjælp til spørgsmål!!!

25. februar 2011 af lektiehjælponline (Slettet)

Jeg har fået nogle spørgsmål, og af dem er der to jeg ikke kan finde ud af at svare.

Wo befinden wir uns?

Wann spielt die Handlung?

jeg forstår godt spørgsmålene, men har problemer med at finde ud af svarene.
 

Nogen der kan hjælpe mig :)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2011 af Meppo

1) Wo befinden wir uns?
Den foregår jo i en skov, så vidt jeg husker, hvor en far rider med sin syge dreng på vej til en gård for at få hjælp.

2) Wann spielt die Handlung?
Det foregår vel om natten, så vidt jeg husker (er et par år siden jeg læste den sidst)
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

En lille kommentar til svar #1

Jeg har lige læst digtet. Der nævnes ikke udtrykkeligt en skov - men det kan selvfølgelig være en skov eller et åbent landskab "in dürren Blättern säuselt der Wind" og "die alten Weiden = piletræerne".

"om natten" kunne man supplere med efteråret eller vinter. Faderen holder barnet tæt ind til sig = grundet  kulde,  Wind = det blæser, Nebelstreif = tågebanke.


Svar #3
25. februar 2011 af lektiehjælponline (Slettet)

tusind tak for svarene!

Det var en stor hjælp :)


Skriv et svar til: Der Erlkönig - hjælp til spørgsmål!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.