Matematik

Hej. Jeg sidder med en matematik aflevering, som jeg gerne vil have hjælp med..

28. februar 2011 af lovishex93 (Slettet)

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Formuler opgaven her så præcist som muligt sammen med din egen fremgangsmåde.


Svar #2
28. februar 2011 af lovishex93 (Slettet)


Svar #3
28. februar 2011 af lovishex93 (Slettet)

Hej. Undskyld, den gemte inden jeg nåede at skrive noget, men fejl..

Min opgave lyder: I en trekant ABC er <A 21 grader, b=3,5 cm og c=4,2 cm

a) Beregn de manglede stykker i trekanten.

b) Beregn trekantens areal

Håber I kan hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. februar 2011 af hotgirl37 (Slettet)

 a) Brug cosinusrelationerne til at finde siden a. Så kan du bruge cosinusrelationerne eller sinusrelationerne til at finde de andre vinkler.

b) Du kan finde arealet T af en trekant ved

T = 1/2 * b * c * sin(A)


Svar #5
28. februar 2011 af lovishex93 (Slettet)

Mange tak, jeg prøver :)


Skriv et svar til: Hej. Jeg sidder med en matematik aflevering, som jeg gerne vil have hjælp med..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.