Matematik

Nedenstående tabel viser antallet af anmeldte voldsforbrydelser i 1998 og 2006.

01. marts 2011 af Kertan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nedenstående tabel viser antallet af anmeldte voldsforbrydelser i 1998 og 2006.


År                                                                         1998              2006
Antal anmeldte voldsforbrydelser                 13422           19577

Udviklingen kan i perioden efter 1998 med god tilnærmelse beskrives ved modellen
y=ax+b
Hvor x er antal år siden 1998, og y er antal anmeldte voldsforbrydelser.

a. Benyt tallenes oplysninger til at bestemme tallene a og b
b. Hvad fortæller tallene a og b om antallet af anmeldte voldsforbrydelser?
c. Hvornår vil antallet af anmeldte voldsforbrydelser ifølge modellen komme over 25.000?
 

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

a. Bestem den rette linie, der går gennem de to angivne punkter.

c. Løs ligningen  ax+b = 25000


Svar #2
01. marts 2011 af Kertan (Slettet)

Kan du skrive svaret måske? :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2011 af AMelev

Bem. x er antal år EFTER 1998, så år 1998 svarer til x = 0 og ....


Svar #4
01. marts 2011 af Kertan (Slettet)

Jeg er forvirret :O


Skriv et svar til: Nedenstående tabel viser antallet af anmeldte voldsforbrydelser i 1998 og 2006.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.