Dansk

Hjælp til Personlige Brev!

02. marts 2011 af Nazani (Slettet)

Hej Alle! 

Jeg har en dansk aflevering for, hvor det er jeg skal skrive et personlig brev til en. Jeg har valgt at skrive til min veninde. Skulle høre om der er nok adverbier i og om det er godt skrevet??

Tusind tak på forhånd

Hvordan går det? Jeg håber at du har det fint og nyder livet i London sammen med din elskede mand, Tiam. Jeg blev så varm og rørt, da jeg læste dit brev at var det virkelig mig, der var skrevet så dejligt om? Jeg blev meget glade for at høre, at din forælder alligevel gav dig lov til at blive gift med ham. ’’Godt klaret min pige!’’ Og tillykke med dit første barn Aksah, jeg er meget glad for at det blev en pige… så det var jo også det du ønsket. Men jeg skal snart til at føde igen, total spændt på hvad det bliver!


Men det er så trist, at vi bor så langt væk fra hinanden. Du bor i London, og jeg bor i Dubai, så der er også tids forskel. Det kan være lidt svært at få fat på hinanden nogle gange. Jeg synes du er noget helt fantastisk. Du er den af mine veninder, som jeg tør fortælle alt til. Du er nok den veninde der stadig er der for mig. Jeg kan huske dengang i folkeskole, hver gang vi snakkede på Urdu, så troede de andre at vi bagtalte om dem. Så vi turde ikke aldrig og snakke på Urdu, selvom det var noget privat. Men helt seriøst nogle gange havde de jo ret, hvis der var noget der irriteret os, så snakket vi om det…
Vi har været meget igennem, du og jeg. Da vi var teenager, var vi sammen sådan set altid. Jeg savner virkelig meget de gode gamle dage<3 Jeg vil frygtelig gerne være sammen med dig igen!


Jeg nyder dit selskab, jeg elsker at vi stadige kan være sammen en gang om måned. Også bare ligge og grine over alt muligt dumt, at snakke om ting andre ikke altid må høre, vores snak om ****. Jeg er glæde for at vi stadige kan være sammen, og er de samme personer, som vi var den gang. Selvom vi er blevet gifte og har børn, ville vores venskab være for evigt. Vi er bedste veninder og holder sammen i tykt og tynd, intet kan skille os ad. Men det gjorde mig endnu mere glade at høre, at du snart kommer til Dubai! Temmelig heldigt! Alt det som du fortæller mig i dit brev har jeg jo bare lyst til at høre. Jeg vil gerne opleve verden med dig, jeg vil være din veninde langt ud i fremtiden. - Og jeg håber at du forhåbentlig også vil være min!
Stort Knus & Kram
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2020 af oksa0183

hej


Skriv et svar til: Hjælp til Personlige Brev!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.