Almen studieforberedelse (AT)

AT synopsis om selviscenesættelse

06. marts 2011 af jaheej (Slettet)

Heej ..

Jeg skal til, at skrive en AT opgave om selviscenesættelse med fokus på Paradise hotel med den måde de bliver udstillet i paradise og hvorfor de vælger at melde sig til..

Nogen der har nogle forslag til hvad jeg kan gøre?

På forhånde tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2011 af j0sefine (Slettet)

 Det gør jeg også ..

Hvad har du gjort?


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. marts 2011 af tanj0135 (Slettet)

jeg har til dels om det samme.

jeg har bare om på hvilken måde i scenesætter sig selv i stedet for hvorfor de tilmelder sig. jeg har gjort det at jeg (naturligvis) har skrevet en problemformulering. ud fra den har jeg redegjort for hvilket behov individet har for selviscenesættelse - jeg bruger Giddens som teoretiker (mht. individet som refleksivt). jeg har så analyseret et afsnit af Paradise hotel (tog episode 1 af sæson 6. det er mest oplagt fordi de især i de første afsnit iscenesætter sig selv - og sæson 6 fordi Amalie er oplagt. hun har ført selviscenesættelsen videre ved at fortsætte med "amalies verden"). til sidst har jeg valgt noget sekundær litteratur i form af en artikel som kritiserer paradise hotel - og sat den op overfor min redegørende del som "mener" at det er en positiv ting at de unge er refleksive og selviscenesættende. på den måde får jeg også diskussionen med.


Brugbart svar (2)

Svar #3
17. marts 2011 af KIEbenne (Slettet)

 Hvilke fag skriver i i? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. marts 2011 af Blabla66 (Slettet)

tanj0135 - hvor har du fundet afsnittene henne? og hvad fokusere du på i din analyse del? narcissisme, eller hvordan?


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. marts 2011 af tanj0135 (Slettet)

Jeg har været nødt til at købe fra viasatondemand. mega trist, men jeg skulle bruge det i min opgave og kunne ikke finde det gratis nogen steder så det blev min nødløsning -.- men jeg har fokuseret på mediernes rolle i forhold til indvidets behov for selviscenesættelse. dvs. at jeg har i psykologi redegjort for hvad den postmoderne grundteori siger - som teoretiker har jeg brugt giddens. i dansk har jeg analyseret hvordan medierne iscenesætter de unge via klipning, lyd osv. og til sidst har jeg holdt det op imod hinanden - den postmoderne teori mener nemlig det er en fordel at de unge har mulighed for at iscenesætte sig selv, mens den danskfaglige del mener det er negativt. som sekundær litteratur har jeg valgt en artikel der er ekstrem kritisk overfor paradise hotel så det er nemmere at sætte i perspektiv - mit spørgsmål til diskussionen var nemlig om hvem der iscenesætter hvem og hvorfor (medierne x de unge) (:


Brugbart svar (1)

Svar #6
19. marts 2011 af Blabla66 (Slettet)

Ja okay, det er nemlig lidt irriterende at man ikke kan finde fulde afsnit og sådan på youtube. Jeg har optaget afsnittene fra sidste uge, men har også brug for andre klip til at vise det jeg gerne vil, hvis det fx. ikke fremkommer tydeligt nok i de afsnit jeg har.

Når du har analyseret hvordan medierne iscenesætter de unge, har du så også kigget på opbygningen af et afsnit fx? og kigget på hvilke roller der hyldes og hvilke roller der ikke gør, fx ? - eller hvordan har du gjort det?


Brugbart svar (1)

Svar #7
22. marts 2011 af KIEbenne (Slettet)

 Går ud fra I bruger samfundsfag? 

men er det så dansk eller psykologi, eller hvilke fag benytter i ? 

hvilke metoder bruger i? kvalitativ eller kvantitativ? 


Brugbart svar (1)

Svar #8
29. marts 2011 af AKHo (Slettet)

Jeg kan ikke finde episode 1, sæson 6 på viasatondemand,,, hvordan har du fundet det? evt send et link!?


Brugbart svar (1)

Svar #9
03. maj 2011 af MariaClaudia (Slettet)

Hvor har du fundet artiklen som kritiserer Paradise Hotel?


Svar #10
06. maj 2011 af jaheej (Slettet)

Okay super, i har været til kæmpe hjælp :)


Brugbart svar (1)

Svar #11
27. maj 2011 af Nisse4 (Slettet)

#Maria Claudia, har du fundet en artikel der forholder sig negativt til Paradise Hotel? Jeg har ledt og ledt, og kan simpelthen ikke finde nogle artikler der snakker om andet end deltagerne og deres privatliv..

Vh. Sofie :-)


Skriv et svar til: AT synopsis om selviscenesættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.