Fysik

Beregning af effektforbruget

06. marts 2011 af MrEnergie (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har en fysikaflevering og der er en af opgaverne, at jeg skal bestemme et apparats effekt vha. en lineær regression..

Jeg har både tid og energiforbrug, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det?

Nogen der kan hjælpe? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2011 af peter lind

Du må skrive noget mere om hvad du har. Regression foretages normalt med et CAS værktøj.


Svar #2
06. marts 2011 af MrEnergie (Slettet)

 Jamen altså jeg har de tal (tid i sekunder og energiforbrug), som jeg så laver en statistik af i Excel. Jeg finder så ligningen i diagrammet som er y=260,49x-261,53 ... Ved ikke om det kan hjælpe :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2011 af peter lind

y = energi, x = tid? Hvis jeg har forstået det rigtig så er effekten 260,49 med en enhed, der er afhængig af enheden du har for energi og tid.


Svar #4
06. marts 2011 af MrEnergie (Slettet)

 Det er også det jeg har regnet mig frem til, det lyder meget fornuftigt. Tak! :-)


Skriv et svar til: Beregning af effektforbruget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.