Matematik

bestem fordoblingskonstanten

07. marts 2011 af 47611 (Slettet)

Jeg har modellen y=b•a× og jeg har jeg regnet frem til hvad a og b er

a=1,042012764

b=4714÷1,04º

1. Hvad mangler jeg at gøre og hvordan kommer formlen til at se ud? 

2. hvor finder jeg konstanten henne?

håber i kan hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2011 af Anxyous (Slettet)

 T2 = log(2) / log(a)


Skriv et svar til: bestem fordoblingskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.