Matematik

Vis at div(G) = 0

10. marts 2011 af jalo (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 Opgaven har jeg vedhæftet! 

Vedhæftet fil: Redegørelse for at div.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man skal vise, at for et vektorfelt F gælder div(rot(F)) = 0, dvs, at •(×F) = 0 . Dette kan vises ved at indsætte definitionerne for operatorerne • og × , eller ved at bemærke, at for vektorer a og b er vektoren a ortogonal til vektoren a×b , hvorfor a•(a×b) = 0 .


Svar #2
10. marts 2011 af jalo (Slettet)

 Tusind tak for hjælpen, nu kan jeg godt se det:)


Skriv et svar til: Vis at div(G) = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.