Matematik

Kvadratet på en toleddets størrelse

11. marts 2011 af wuffer12 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan udregnes denne

(x+2)^2=(x-2)(x+)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2011 af mathon

      (x+2)2 = (x+2)·(x+2) = x·x +x·2 + 2·x + 2·2 = x2 +2x + 2x + 4 = x2 + 4x + 4

  


Skriv et svar til: Kvadratet på en toleddets størrelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.