Fysik

Ladning haster

12. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 Hej

10.0 Ampere strøm flyder igennem et varme apparat, hvor meget varme flyder igennem 1h. 

ved ikke hvordan jeg skal regne det ud. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2011 af peter lind

Spørgsmålet er meningsløst 10 Ampere er ikke varme men elektrisk strøm, og hvad er 1h?


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2011 af mathon

det antages at varmeapparatet er tilsluttet 230 V

                              E = Q·U = I·t·U = (10 A)·(1 h)·(230 V) = 2300 Wh = 2,3 kWh = 8,28 MJ


Svar #3
12. marts 2011 af natasjah (Slettet)

#1 jeg ved ikke hvad 1h er. det står der intet om.

her er opgave beskrivelsen

if current of 10.0 A flows through a heater, how much charge passes through the heater in 1h?


Svar #4
12. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 der står at det skal give 3.6 * 10^4 C

men ved ikke hvordan jeg kommer dertil har forsøgt at bruge Ω low men nytter heller ikke eller ladningen på elektroner men tr0r heller ikke at det er løsningen


Svar #5
12. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 10.0 A * 3600 s = 36000 = 3.5 * 10^4 C

h = hour = 3600 sec


Skriv et svar til: Ladning haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.