Matematik

Funktion

14. marts 2011 af Sps9999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

2x^2-3x+C

For hvilke værdier af C har ligningen præsis en løsning ??

Hvordan finder man ud af det ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2011 af mathon

   hvad gælder om diskriminanten for en andengradsligning med netop én løsning?


Svar #2
14. marts 2011 af Sps9999 (Slettet)

ax^2+bx+c=0

Men at finde a , b , og c... er c bare 1 så ?


Svar #3
14. marts 2011 af Sps9999 (Slettet)

c = -b/2a ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2011 af mathon

  a = 2
  b = (-3)

  hvad gælder om
  diskriminanten
                                 d = b2- 4ac  ?
                                      


Svar #5
14. marts 2011 af Sps9999 (Slettet)

Jamen man kender jo ikke c ?

a=2 og b= -3 Men c er vel ikke bare = c.

1 må det være så ?


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.