Matematik
Svær opgave uden hjælpemidler
12. maj 2005 af
*A* (Slettet)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer03/2003-8-4-UDEN.pdf
Hvordan regnes opgave 11
Personligt ville jeg tro at det var noget med toppunktet. dvs -d/4*a=-3
men får bare at b=+-SQRT(152) hvilket ikke passer
Hvordan regnes opgave 11
Personligt ville jeg tro at det var noget med toppunktet. dvs -d/4*a=-3
men får bare at b=+-SQRT(152) hvilket ikke passer
Svar #1
12. maj 2005 af Waterhouse (Slettet)
Din ide er ellers rigtig nok.
-d/4a=3
<=>
-(b^2-4*(-1)*2)/-4 = 3
<=>
-(b^2+8)/-4 = 3
<=>
-b^2-8 = -12
<=>
-b^2 = -4
<=>
b^2 = 4
<=>
b = +-2
-d/4a=3
<=>
-(b^2-4*(-1)*2)/-4 = 3
<=>
-(b^2+8)/-4 = 3
<=>
-b^2-8 = -12
<=>
-b^2 = -4
<=>
b^2 = 4
<=>
b = +-2
Svar #2
12. maj 2005 af *A* (Slettet)
ahh selvfølgelig. Kom til at renge det ud for SQRT(d)/4a
Men den fejl laver jeg så i hvertfald ikke i morgen
Tak for hjælpen og godnat
Men den fejl laver jeg så i hvertfald ikke i morgen
Tak for hjælpen og godnat
Skriv et svar til: Svær opgave uden hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
