Matematik

bestem f'(0)

16. marts 2011 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 En funktion har regneforskriften f(x)= 2e ^ -3x + 7 

Bestem f'(x) og f'(0) 


f'(x) = 2 *(-3) e^-3x
f'(x) = -6e^-3x 

Hvordan er det nu man bestemmer f'(0) ? 


Tak
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man sætter x = 0 i forskriften for f'(x) .


Svar #2
16. marts 2011 af studerende20 (Slettet)

 så det bare hedder:

f'(0) = -6e^2 - 3* 0 

f'(0)= -6e^2 

Er det sådan? 


Skriv et svar til: bestem f'(0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.