Matematik

brug for hints til at udregne ^2

19. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 Hej 

Jeg skal udregne denne 1- ( 1-sin ^2θ) / (1+sinθ) 

tælleren er ^2 skal jeg så tage √ af tælleren for at udligne den ? 

1 - (√1-sin^2θ) / (1+ sinθ) ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2011 af mathon

                        1  -  (1-sin2(θ)) / (1+sin(θ)) =                                        θ ≠ (2π/3) + p·2π

                         ((1+sin(θ)) - (1-sin2(θ))) / (1+sin(θ)) =

                         (1+sin(θ) - 1 + sin2(θ))) / (1+sin(θ)) =

                         (sin(θ)·1 + sin(θ)·sin(θ)) / (1+sin(θ)) =

                         sin(θ)·(1+sin(θ)) / (1+sin(θ)) =

                         sin(θ)

                        

           

                       


Svar #2
19. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 #1 tak for din hjæp

jeg vil spørger om hvor 1 bliver af, er det det der er ganget op i tælleren ??


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. marts 2011 af mathon

               1  =  (1+sin(θ)) / (1+sin(θ))


Svar #4
19. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 #3 ok tak hjælpen begge to  


Skriv et svar til: brug for hints til at udregne ^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.