Matematik

Se hele beregningen - er den korrekt

19. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 hej har udregnet følgende er dette korrekt.

tan(x) * cot (x)

tan (x) * 1/tan(x)

tan (x) / tan (x)

= 1


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt. Der gælder jo cot(x) = 1/tan(x) .


Svar #2
19. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 mange tak fordi du kikkede på det

ved du hvilke formler der gælder for et af disse to har nemlig ikke nogle i min bog.

sec (x) * cot (x)


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt definitionerne igen fra dine andre opgaver. Benyt, at sec(x) = 1/cos(x) og cot(x) = 1/tan(x) = cos(x)/sin(x) , så skulle det vel være klart.


Skriv et svar til: Se hele beregningen - er den korrekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.