Matematik

vi skal tegne grafen, uden ret meget hjælp!

21. marts 2011 af pingvinen_asbjørn (Slettet)

opgaven lyder sådan:

om en eksponentielt voksende funktion f oplyses at f(s) = 4 og at t_2 = (8). tegn grafen for funktionen på enkeltlogaritmisk papir.

Der er naturligvis også en sammenhæng mellem en voksene eksponentialfunktions grundtal a og den fordoblingskonstant T_2. når a er stor, vokser funktionen hurtigt, og T_2 bliver lille. Mår a er lille, dvs. tæt på 1, vokser funktionen derfor langsomt, og T_" bliver stor. mere præcist gælder denne sætning:

t_2 = log 2 / log a = ln 2 / ln a

hjælp!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2011 af mette48 (Slettet)

Opskriv funktionen f(x) 

f(2)=4 og hvis du bruger fordoblingsfaktoren kan du finde endnu flere støttepunkter


Skriv et svar til: vi skal tegne grafen, uden ret meget hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.