Matematik

Vektor regning

22. marts 2011 af stxstuderende1013 (Slettet)

Jeg skal løse ligningen a→ · b→= 21 når:

a→ = ( 1¦2 ) og b→ = ( X1¦X2)

Nogle der kan hjælpe mig?

- Hvis det hjælper er det opgave 637 i stx Mat AB1, opgaver (orange matematik bog for 1.x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2011 af Mifner (Slettet)

 Ifølge reglerne for et skalarprodukt

http://da.wikipedia.org/wiki/Skalarprodukt

er den ligning der står

X1+2*X2 = 21


Svar #2
22. marts 2011 af stxstuderende1013 (Slettet)

 Ja så langt er jeg nået. Men dér er ligningen vel ikke løst?

Jeg skal vel på en eller anden måde angive x1 og x2? Eller? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Som opgaven er defineret, er løsningsmængden så mængden af alle punkter (x1,x2) på linien med ligningen x1 + 2x2 = 21 .


Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.