Matematik

Ligninger vha. diskriminanten

22. marts 2011 af MalteLONG (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, er gået lidt i stå over den her opgave, fordi den er anderledes fra alle de andre ligninger.

Forstår ikke helt hvad a, b og c er i denne?

4y2 = 3+4y


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2011 af SuneChr

Flyt højresiden over på venstresiden, så udtrykket får formen:

ay2 + by + c = 0              Løses m.h.t. y  fuldstændig som var det x, der stod.

a = 4,    b = - 4,    c = - 3
 


Svar #2
22. marts 2011 af MalteLONG (Slettet)

 Jo takker, nu forstår jeg.


Skriv et svar til: Ligninger vha. diskriminanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.