Matematik

Hjælp til opgave om funktioner !

27. marts 2011 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Kan nogle godhjertede hjælpe mig med opgave a) b) og c) ???

Jeg skal fremlægge i morgen, men jeg ved seriøst ikke hvordan jeg skal løse disse opgaver... :(

Please kan nogen hjælpe

Mvh

Ludvig

Vedhæftet fil: matematik hjælp.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2011 af mette48 (Slettet)

sæt f(x)=0 og løs ligningen

Træk de to løsninger fra hinanden, så har du breden af hallen

Højde=f(0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2011 af mette48 (Slettet)

Areal=2*h*b

b=b

h=(fb)-8

areal=2*b*(-0,0024b2+20-8)


Skriv et svar til: Hjælp til opgave om funktioner !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.