Matematik

Rette min reductionsstykker

27. marts 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

2a+5a-3a+6a-4a=6a

6A-4A+A-5A=-2A

7b-8b+4b-2b+7b+2b=10b

1/2x+8x+4b-2b+7b+2b=17/2x+11b

2,5c+6c+5,3c-2,8c+c=12c

1/3y-4/3y+3y-y=1

5g+1/2g+7/4g-3/4g+7/2g=10g

11/5z-1/5z-4z+2/5z+8/5z=0

3x+x-2x*2+1/2x=1/2x

6g+g-3*3g-5/2g=-9/2g

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. marts 2011 af helloemilie (Slettet)


nr 4 er: 8,5x + 11b

nr 6 er: y
 

resten er rigtige


Svar #2
27. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Tak .


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

ALLE OPGAVERNE ER RIGTIGE ;-)

# 1:  Husk 8,5 er det samme som 17/2


Skriv et svar til: Rette min reductionsstykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.