Matematik

Opgave 1.35

31. marts 2011 af Dising (Slettet)

Sidder med en opgave jeg godt kunne bruge lidt hjælp til.

En flyvemaskine letter til tiden t0 , med en vinkel på 40° i forhold til jordoverfladen.
Starthastigheden er 300 km/t.
Til tiden t1 = 110s flades der ud og der flyves parallelt med jordoverfladen.

- Beregn flyvehøjden til tiden t1.

- Opstil forskriften for en stykkevis sammensat funktion, h(t), der angiver flyvehøjden i meter, som funktion af tiden t i sekunder. Forskriften dækker intervallet 0\leq t \leq 200sekunder.


Brugbart svar (2)

Svar #1
31. marts 2011 af mathon

      v = 300 km/h = 83,333 m/s

      h(t) = ((83,333 m/s)·t)·sin(40º) = (53,5656 m/s)·t                   0 ≤ t ≤ 110 s


Svar #2
31. marts 2011 af Dising (Slettet)

OKA.

hvad får du højden til at være


Skriv et svar til: Opgave 1.35

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.