Matematik

Omregning mellem km/t og m/t

31. marts 2011 af mogens91 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

Hvordan omregner man 1,03 m/t til km/t?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2011 af GERTV12 (Slettet)

1 km = 1000 m , 1 m = 0,0001 km


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Fra m/s til km/t skal du gange med 3,6

1,03 * 3,6 = 3,7 km/t

Hvorfor vi skal gange med 3,6 er fordi:

1 m/s svarer til 3,6 km/t da:

3,6 km/t = 3600 m / 60 min *60 sek/min = 1 m/s


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2011 af Studieguruen (Slettet)

#1 - Nej,

1 m = 0,001 km


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2011 af GERTV12 (Slettet)

#3

Hovsa :) - lille fejl fra min side


Brugbart svar (3)

Svar #5
31. marts 2011 af IsaacN (Slettet)

1,03 m/t = 0,00103 km/t


Brugbart svar (1)

Svar #6
31. marts 2011 af mette48 (Slettet)

#1 er forkert

#2 har ikke noget med dette at gøre (det er omregning fra m/s til km/t)

#3 og #4 ikke lige aktuelle ved omregning

Først i #5 får du et rigtigt og relevant svar

1  m/t = 1 /1000 km/t = 1 *0,001 km/t


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. april 2011 af Studieguruen (Slettet)

 #6 - selvfølgelig er det da aktuelt ved omregningen.

der går 1000 meter på en km, du flytter altså kommaet tre pladser til venstre, når du omregner fra m til km. det er elementært.


Skriv et svar til: Omregning mellem km/t og m/t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.