Fysik
Kinetisk energi
16. maj 2005 af
Krabbe Clausen (Slettet)
Hej jeg mangler lige lidt starthjælp til en opgave...
Beregn a-partilernes kinetiske engeri
når man ved at de afbøjes i et homogent magnetfelt, med:
flux = 0,44T
radius = 76cm
og at de bevæger sig vinkelret på magnetfeltet...
Jeg kan jo brug formlen som siger at:
m=(q*r*b)/v og så isolerer (v) hastiheden og derefter bruge formlen for Ekin=1/2m*v*v
med hvad er q for en alpa eller he kerne?
enhed? mangler hjælp!!
på forhånd mange tak!
Venlig hilsen Christophr
Beregn a-partilernes kinetiske engeri
når man ved at de afbøjes i et homogent magnetfelt, med:
flux = 0,44T
radius = 76cm
og at de bevæger sig vinkelret på magnetfeltet...
Jeg kan jo brug formlen som siger at:
m=(q*r*b)/v og så isolerer (v) hastiheden og derefter bruge formlen for Ekin=1/2m*v*v
med hvad er q for en alpa eller he kerne?
enhed? mangler hjælp!!
på forhånd mange tak!
Venlig hilsen Christophr
Skriv et svar til: Kinetisk energi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
