Matematik
sin/cos og voksende funktion
16. maj 2005 af
sporty-piiie (Slettet)
Vinklen v er bestemt ved figuren.
Bestem sin(v), sin(v+180o), cos(180o –v)
cirklen er en enhedscirkel, v's modstående side er 3/5 og v's hypotenuse er 1 og v's hosliggende side er 4/5. jeg må ikke bruge nogen form for hjælpemiddler til dem, altså så som lommerregner, computer og såden. jeg synes ikke selv jeg kan få dem til at gå op:S
----
Om en eksponentielt voksende funktion oplyses det at:
f(2) = 12 og f(3) = 24.
Bestem regenforskriften for f
her må jeg heller ikke bruge hjælpemidler.
takker..
Bestem sin(v), sin(v+180o), cos(180o –v)
cirklen er en enhedscirkel, v's modstående side er 3/5 og v's hypotenuse er 1 og v's hosliggende side er 4/5. jeg må ikke bruge nogen form for hjælpemiddler til dem, altså så som lommerregner, computer og såden. jeg synes ikke selv jeg kan få dem til at gå op:S
----
Om en eksponentielt voksende funktion oplyses det at:
f(2) = 12 og f(3) = 24.
Bestem regenforskriften for f
her må jeg heller ikke bruge hjælpemidler.
takker..
Svar #1
16. maj 2005 af sporty-piiie (Slettet)
har selv fundet ud af den med cos og sin.. mangler bare den med voksende funktion nu..plZ hjælp..
Svar #2
16. maj 2005 af frodo (Slettet)
f(x)=b*a^x
indsæt dine to punkter, og du har således 2 ligninger med to ubekendte, hvis ikke du kan huske den generelle løsningsformel
indsæt dine to punkter, og du har således 2 ligninger med to ubekendte, hvis ikke du kan huske den generelle løsningsformel
Svar #3
16. maj 2005 af Waterhouse (Slettet)
Eksponentielle funktioner har forskriften f(x)=b*a^x.
Du har så de to ligninger
12=b*a^2
og
24=b*a^3
Divider dem:
24/12=(b*a^3)/(b*a^2)
<=>
2=a^3/a^2
<=>
a=2
Sæt det ind i en af ligningerne og finde b, og opskriv forskriften.
Du har så de to ligninger
12=b*a^2
og
24=b*a^3
Divider dem:
24/12=(b*a^3)/(b*a^2)
<=>
2=a^3/a^2
<=>
a=2
Sæt det ind i en af ligningerne og finde b, og opskriv forskriften.
Skriv et svar til: sin/cos og voksende funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
