Matematik

Matematik - hyperbler

05. april 2011 af dittejensen1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hvordan kan man bestemme den vandrette og lodrette asymptote ud fra en hyperbels forskrift?

Hvis man for eksempel har funktionen y = 4/x? 

Håber meget nogle kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2011 af mathon

en indtegning i et sædvanligt ortonormalt koordinatsystem
vil vise, at:
                              • x-aksen er vandret asymptote
                              • y-aksen er lodret asymptote

                           


Svar #2
05. april 2011 af dittejensen1 (Slettet)

et lille spørgsmål ekstra: definitonsmængden er alle reele tal undtagen 0 (ved godt jeg ikke skal skrive det sådan op) men hvad med værdimængden? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2011 af mathon

          Dm = Vm = R0


Skriv et svar til: Matematik - hyperbler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.