Matematik

Mat 7 klasse (skal bare være sikker..)

06. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

10 cm  = m (0,1 m)

1 dm = m^2? Metode

11,5 km = m (11500m)

1 cm^3 = mm^3? Metode

Er det rigtig, hvad jeg gør? Hvordan løser jeg de to andre?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2011 af saerkjaer (Slettet)

 10cm = 0,1m
1dm = 100 ml ( ganges med 2 = 2 dm =200)
11,5km = 11.500m
1cm= 10mm (ganges med 3 = 3cm = 30mm)


Svar #2
06. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

1 dm = m^2? (=200 m)

1 cm^3 = mm^3? (= 30 mm)

Er dette rigitgt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man kan ikke omregne dm til m2 . Formuler opgaven korrekt.

1 cm3 = (10 mm)3 = 103 mm3 = 1000 mm3


Svar #4
06. april 2011 af annahansen2 (Slettet)

1 cm3 = (10 mm)3 = 103 mm3 = (1000 mm3)?

1 dm = m2 (=200 m)

Er det rigtigt løst?


Skriv et svar til: Mat 7 klasse (skal bare være sikker..)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.