Matematik

Beregning af a for en eksponentiel udvikling

25. marts 2014 af Sofie5183 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Godaften :)

Jeg har problemer med denne opgave i matematik og kunne derfor godt bruge noget hjælp:

Beregn a for en eksponentiel udvikling, hvor y værdien fordobles, når tallet 4,5 lægges til x.

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2014 af mathon

                                   2 = a4,5

                                             a = 21/4,5


Svar #2
25. marts 2014 af Sofie5183 (Slettet)

tak skal du have, men hvordan kom du frem til det? :p


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2014 af mathon

   Du har
                               y2/y1 = ax2-x1  = aΔx

                               2y1/y1 = a4,5

                                        2 = a4,5


Skriv et svar til: Beregning af a for en eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.