Matematik

Problemregning 8. klasse

30. marts 2014 af rasm385d (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Sidder lidt fast her
5‰ af 10000 kr. er?
tak for svar


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Find 1‰ ved at dividere med 1000 . 5‰ er så 5 gange så meget som 1‰ .


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2014 af PeterValberg

En hurtig søgning på Google gav dette resultat:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2017 af Hjælp1502 (Slettet)

Hej.
Jeg ved godt at dette ikke er min hjemmeside, men ville lige høre om i kunne hjælpe mig med min opgave.?
Hvis i vil.

Spørgsmålet Lyder den sådan her:
En taske til håndbagage kan købes på nettet.
Prisen er 55 dollar CAD

-hvad koster tasken i danske kroner ?

( Canada 447kr)

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2017 af Mathias7878

#3

En kanadisk doller koster (447 kr/100) = 4.47 kr. Derfor må håndtasken koste

\small Pris_{h\aa ndtaske} = 4.47 \ kr \ \cdot 55 = \ ?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2017 af Hjælp1502 (Slettet)

Tusind tak. :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. november 2017 af Hjælp1502 (Slettet)

Men er svaret så 245. 85

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. november 2017 af Mathias7878

Ja 245.85 kr :-)

- - -

 

 


Skriv et svar til: Problemregning 8. klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.