Matematik

Hjælp til: Bestem f(1) og f(x)=1

02. april 2014 af Sarah08x (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej. Nogle af jer der gider forklare mig, hvordan jeg laver ovenstående opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2014 af peter lind

Du er statter x i funktionsudtrykket med 1 og regner resultatet ud. I den anden Det giver en ligning i x som du må løse


Svar #2
02. april 2014 af Sarah08x (Slettet)

Tak skal du have:)

Svar #3
02. april 2014 af Sarah08x (Slettet)

Kan du fortælle mig, hvordan ligningen kommer til at se ud i den anden opgave, for jeg kan ikke få det til at blive rigtigt.

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du har ikke oplyst, hvordan funktionen f(x) ser ud.


Svar #5
02. april 2014 af Sarah08x (Slettet)

Hov min fejl. Funktionen f(x) har jeg vedhæftet som et billede.
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Så skal du jo løse ligningen

        f(x) = x3 +2x2 -5x -3 = 1


Skriv et svar til: Hjælp til: Bestem f(1) og f(x)=1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.