Fysik

Hvordan finder man densiteten af en væske

07. april 2014 af FrederikBMøller (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder man densiteten af en væske


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2014 af mathon

…ved opdriftforsøg.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2014 af mathon

            F{_{op}}^{vand}=V_{legeme}\cdot \rho _{vand}\cdot g

            F{_{op}}^{v\ae ske}=V_{legeme}\cdot \rho _{v\ae ske}\cdot g


                               \frac{F{_{op}}^{v\ae ske}}{F{_{op}}^{vand}}=\frac{\rho _{v\ae ske}}{\rho _{vand}}

                               \rho _{v\ae ske}=\left (\frac{F{_{op}}^{v\ae ske}}{F{_{op}}^{vand}} \right )\cdot \rho _{vand}

                             


Svar #3
07. april 2014 af FrederikBMøller (Slettet)

Tak ^_^


Skriv et svar til: Hvordan finder man densiteten af en væske

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.