Matematik

Bestem platformens højde BC over gulvet

08. april 2014 af denise94 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej, nogle som kan hjælpe mig med denne opgave?
Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2014 af SuneChr

SP 0804141333.PNG

Vedhæftet fil:SP 0804141333.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det er lidt uklart, om det er AB eller AG, der har længden 135 cm .

Hvis |AB| = 135 cm, har man umiddelbart

      |BC| = |AB|·sin(74º)

Hvis derimod |AG| = 135 cm, finder man

      |AE| = |AG|/sin(74º)

og dermed

      |AB| = |AE| - |BE| = |AE| - 30 cm

og dermed

      |BC| = |AB|·sin(74º) = |AG| - |BE|·sin(74º)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2014 af SuneChr

# 2
Det er |AB| der er 135 cm . Tegningen er kopi af trådstarteres vedhæftning, kun med de tilføjelser som vist på # 1.


Skriv et svar til: Bestem platformens højde BC over gulvet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.